Castle Mania

Waar gaat het thema over: Deze 3d gokkast (Castle Mania) gaat dit keer over een Nar ( Joker) die het aan de stok heeft met een draak. Deze draak heeft het kasteel en de koning in zijn bezit genomen, ondanks er al vele ridders zijn ingezet om de draak te verslaan is het vooralsnog nog steeds niet gelukt. De ridders zijn zelfs in de gevechten omgekomen. Nu bestaat er nog 1 laatste redmiddel om de draak te kunnen verslaan en dat is deze Nar die we Goofy noemen. Nu is natuurlijk de vraag kan Goofy het kasteel terug winnen van de draak en zal Goofy de draak kunnen verslaan en de Koming bevrijden? Of zal ook hij het gevecht verliezen? Speel dit 3d gokkast dat je terug brengt naar de Middeleeuwen en beleef het spannende avontuur.

Leuke grafische beelden: Voordat je gaat spelen aan dit spelletje zul je eerst een intro filmpje krijgen te zien met het verhaal van deze 3d gokkast. Het verhaal hebben we hierboven natuurlijk al een keer uitgelegd maar het is altijd leuk om het een keertje te zien, zeker als je het voor het eerst speelt. Je krijgt ,als je bezig bent met het spel en je wint, nog meer leuke beelden te zien over het spel  Castle Mania. Dan bestaan er ook nog bonus spellen waar ook weer keuke en grappige filmjes achter verstopt zitten. Je wordt als het ware helemaal mee gesleept in het verhaal. Ook bij dit spel geeft het Amsetrdams Casino een welkoms bonus van €222 voor iedereen die voor de eerste keer meespeelt. Je kunt dus meteen meespelen met extra geld op deze fantastische 3d gokkast Castle Mania.

Het spelverloop: Bij deze 3d gokkast spelen we met 20 winlijnen, 5 rollen en 3 rijen. Je kunt als je het voor het eerst gaat spelen zelf invullen hoe je het gaat spelen, stel bijv. In hoe je de lijninzet doet en het aantal winlijnen en natuurlijk de muntwaardes. Om dit te doen moet je op de knoppen Lijninzet, Selecteer Lijnen  en kies inzet drukken. De waardes van het spel worden altijd aangegeven in centen en niet in hele euro’s, je kunt zelf op het winst display controleren hoeveel credits je al hebt behaald en uitbetaald kunnen worden. Natuurlijk kun je ook zelf kiezen of je tijden het spelen van Castle Mania het geluid aan of uit wilt hebben. We raden u aan om het aan te laten wat je nog meer meesleept in het spannende spel en het verhaal erachter. Dus voor een spannende tijd moet je zeker dit spel Castle Mania een keer spelen en zorgen dat je de draak verslaat!!!

Hoe win ik prijzen? Door een winnende combinatie van 3, 4 of 5 op de winlijnen van links naar rechts te krijgen kun je deze prijzen in de wacht slepen. Je kunt op de Playtable precies zien welke prijzen je kan winnen. Ook hier geld natuurlijk als je met meer active winlijnen mee speelt heb je meer kans op combinaties en dus meer kans op prijzen!!!

Inzetmogelijkheden bij Castle Mania 3D Gokkast

Muntwaardes: €0,05, €0,10, €0,25, €0,50, €1,00, €5,00
Lijninzetten: 20, 40, 60, 80, 100
Lijnen selecteren: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Uitbetalingen bij Castle Mania 3D Gokkast

Op deze videogokkast Castle Mania is de Nar ( joker ) het meeste waard. Deze word als je 5 symbolen ervan in je winlijnen hebt worden er 2500  credits uitbetaald. Maar als je met een inzetniveau van 5 gaat spelen kan het oplopen tot 12500 credits die zullen worden uitbetaald. Je kunt in dit spel minimaal 5 credits behalen, om dit te behalen moet je minimaal 3 wijnglazen op 1 rij zien te krijgen en met een inzet niveau werken van 1.

Bonus spellen bij Castle Mania 3D Gokkast

Gratis Spins: De free spins kunnen met de scatters worden geactiveerd. Als je meer 3 of meer van deze sybolen tegelijkertijd op je je scherm ziet verschijnen win je deze gratis spins. Als dat  gebeurd moet je ervoor zorgen dat je combinaties maakt met de sybolen of de scatters.

Een extra bonus : Bij deze free spins kun je een extra bonus winnen als je nog een keer 3 of meer symbolen op je scherm ziet verschijnen, je krijgt dan nog meer free spins. Doordat de frre speins en dus de gratis spellen heel snel kunnen oplopen is dit spel heel populair geworden. Je kunt als je het heel goed doet tot wel 25 gratis spins winnen, dit doe je als je 5 zichtbare scatters op je scherm ziet verschijnen. Bij 4 hiervan krijg je 15 gratis spins en 3 geeft 10 gratis spins.

Click me spel: Dit spel word, als je 3 of meer ‘click me’ symbolen op je scherm ziet verschijnen, geactiveerd. Ze kunnen tijden het spelen willekeurig ergens terecht komen en hoeven dus niet perse in je active winlijnen te vallen. Je kun een prijs innen door als het spel begint op één van de symbolen te klikken. Je zult zien dat er achter elk symbool een andere prijs te voorschijn komt. Totdat er in een symbool collect verschijnt kun je gewoon door gaan met klikken op de symbolen, dus bij elke keer dat je erop kan klikken win je mooie prijzen!!!

Speel Castle Mania 3D Gokkast

Reacties zijn gesloten.