Crazy Jewelry

Waar gaat het thema bij crazy Jewelry 3d video gokkast over:

Stelt u zichzelf eens voor dat u in een klein Italiaans dorpje bent met een prachtig landschap om u heen, in dat klein dorpje zit een zeer gewaardeerd en succesvol juwelier die de aller mooiste sierraden maakt. Maar als juwelier zijnde moet je bekende zijn met rijkdom en moet je dus op je hoeden zijn voor boeven die in de buurt kunnen komen. Kunt u ervoor zorgen dat de succesvolle juwelier zijn mooie sierraden blijft behouden? Of kunt u het van hem afnemen! Speel Crazy Jewelry 3d video gokkast en vind het uit!

Leuke grafische beelden

Het spel Crazy Jewelry zal beginnen met het tonen van een leuk en spannend filmpje over een juwelier die in een mooi Italiaans dorpje woont. Het spel zit vol met mooie bewegende beeldjes en annimaties , ook zijn er leuke geluidjes aanwezig die het spel spannender maken en die ervoor kunnen zorgen dat u meer in het spel betrokken wordt. Natuurlijk kunt u die geluidje ook uitzetten als het u teveel word. Het spel Crazy Juwelry heeft voor u alles wat er in een leuk 3d gokkast moet zitten ingestopt, zo heb je bijvoorbeeld 5 rollen, 3 rijen en nog eens 20 win lijnen die allemaal leuke combinaties voor u kunnen maken. Ook zijn er speciale symbolen aanwezig die als ze goed vallen heel veel voordeel kunnen opleveren vor u, die knoppen zijn vanzelfspreken duidelijk aanwezig zoals de lijnen en inzet aanwezig zijn. Ook zijn in de vormgeving van het spel de knoppen ‘start’en ‘autostart’ goed en duidelijk verwerkt.

Het spelverloop Crazy Jewelry 3D Gokkast

U kunt in het 3d gokkast Crazy Jewelry bij elke draai zelf instellen hoe je het wilt spelen. U kunt ervoor kiezen om in te zetten vanaf  €0,01 tot en met de inzet van €5,00, verder kunt u er nog voor kiezen om de winlijnen in te stellen tot en met de 20 lijnen. Dit zorgt ervoor dat het allemaal makkelijker en natuurlijk spannender word om het spel Crazy Jewelry te gaan spelen. U kunt als u een prijs gewonnen hebt rechts onderaan het scherm kijken hoeveel het is ( current balance). Als u het spel start gaan alle rollen draaien en stoppen ze elk na elkaar, u kunt ervoor kiezen om te spel via ‘autostart’ of door zelf te drukken op de knop ‘start’.

Hoe win je prijzen:

U kunt een prijs winnen door ervoor te zorgen dat er 3 of meer sybolen aanwezig zijn die op elkaar lijken, dus identiek zijn. Ze moeten dan wel op de active winlijn af te lezen zijn om te zien of er een prijs te winnen valt. U kunt de gewonnen winst aflezen op het vakje ‘current balance’ na elke draai aan het spel. U kunt het bedrag aflezen in centen of als u het makkelijk vindt in euro’s, maar dat moet u dan zelf instellen.

Inzetmogelijkheden bij Crazy Jewelry 3D Gokkast

Muntwaardes:€0,01, €0,05, €0,10, €0,25, €0,50, €1,00, €5,00
Lijninzetten: 20, 40, 60, 80, 100
Lijnen selecteren: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Uitbetalingen bij Crazy Jewelry 3D Gokkast

Bij het 3d spel Crazy Jewelry is de afbeelding die het meest waard is aangegeven met een kluis, deze is namelijk 250 credits waard als u een combinatie weet te maken van 5 van deze symbolen. Als u dus hebt begokkasten om met een inzet van 5 te gaan beginnen aan het spel en er komen 5 kluizen in de combinatie terecht wint u dus 1250 credits. In het spel kunt u minimaal een credit winnen van 3 en het maximaal aantal te winnen credits dat te winnen valt staat aangegeven links bovenaan u scherm.

Bonus spellen bij Crazy Jewelry 3d video gokkast

Bonus ronde spel: Het 3d gokkast Crazy Jewelry heeft ook een bonus spel dat zal worden geactiveerd als er op u scherm 3 of meer symbolen verschijnen in de active winlijnen , die we het ‘bonus symbool’noemen. Als u het bonus spel mag spelen zal de bewaker van de juwelier u binnen laten in de juweliers winkel. Er zijn bij de juwelier verschillende stenen voor je neer gezet. Het probleem is wel dat de ‘boef’de echte stenen heeft geruild voor glazen stenen. Om dus credits te winnen in dit spel moet u ervoor zorgen dat u de echte stenen tussen de galzen stenen uit ziet te halen. U kunt dit doen door middel van het selecteren van één steen die u door de juwelier op echtheid wil laten testen. Heeft u de echte steen er tussen uit gehaald zal dit een bonus van 10 punten opleveren. De gewonnen punten zullen worden vermenigvuldigt met het aantal winlijnen waar u op dat moment mee aan het spelen bent. Maar als u een steen door de juwelier laat testen die van glas blijkt te zijn zal hij door midden breken en verdien je er helemaal niks mee!!! Dit bonus spel stopt als u 3 glazen stenen hebt laten testen door de juwelier. Maar als u in het bonus spel 4 echte stenen van een soort weet te vinden die de juwelier heeft getest voor u zult u een beloning ontvangen in de vorm van extra bonus punten. In het spel is de diamant die in het wit word aangegeven het meeste waard. De steen die daarna komt word in het spel met de kleur groen aangegeven (ook wel jade genoemd), dan komt de kleur blauw die we saffier noemen en als laatste komt de kleur rood dat is een robijn. Natuurlijk is hier de boef ook van op de hoogte en heeft hij van de meest waardevolle meer stenen verwisseld door glazen stenen als dat ie van de minder waarde volle heeft gedaan. Hierdoor is het natuurlijk moeilijker om de meest waardevolle er tussen uit te halen. Dus verdien zoveel mogelijk credits en haal de meest waardevolle stenen er tussen uit !!!

Wild symbool: Er zit in dit spel ook nog een joker die als een wild symbool word aangegeven. U kunt deze joker gebruiken op de 2e , 3e of 4e rol om de sybolen die u niet kunt gebruiken te vervangen. Hierbij word u dus geholpen om meer kans te maken op een prijs. De wild symbool prijzen zullen worden uitgekeerd volgens het reguliere uitbetalingsysteem wat u kunt aflezen in het prijstabel of wat we de PAYTABLE noemen.

Uitklappende wild symbool: Als er op u scherm bijvoorbeeld in de 3e rol een uitklappende wild symbool verschijnd maakt het symbool de rest van de rol ( dus van boven naar beneden) ook een wild symbool, dit om nog meer kans te maken om een mooi prijs te winnen.

Progressieve jackpot bij Crazy Jewelry 3d video gokkast

Als u voor het grote geld te gaat kun je natuurlijk ook kans maken op een speciale prijs, we noemen dat de progressieve jackpot van deze 3d gokkast Crazy Jewelry !!! deze jackpot kan zelfs tienduizende euro’s bevatten en er voor zorgen dat u een hoop plezier beleeft. Je kunt hier kans op maken als u de nodige instellingen veranderd. Zo moet u de minimale lijninzet veranderen naar 5 en ook de muntwaardes moet u veranderen door het naar 10 cent te brengen. Maar let er wel op dat als dit niet gebeurd is de progressieve jackpot niet word uitgekeerd!!!  En dan krijgt u dus de reguliere prijs van 2500 credits.

Speel Crazy Jewelry 3D Gokkast

Reacties zijn gesloten.