Dogcasher

Waar gaat het thema over? Stel je heb een klein lief hondje met prachtige lieve grote oogjes die dan toevallig ook nog eens Cheri heet, wie zou dat nou kunnen weerstaan? Nu is het zo dat Cheri alles heeft wat haar hardje begeerd in haar huis, het enige wat ze nioet heeft is vriendjes om mee te spelen. Op een dag kiest ze ervoor om niet langer beschermd te willen worden door haar veilige thuishaven en besluit ze voor het grote avontuur te kiezen en haar leven te gaan veranderen. Het is niet gemaklkelijk maar voor haar is vrienden maken zo belangrijk dat ze dat maar voor lief neemt. Precies wanner ze denkt dat het er een beetje goed uit komt te zien gebeurd er iets wat ze niet had verwacht… kan jij ervoor zorgen dat ze weer herenigt word met haar vriendjes en haar grote spannende avontuur kan afmaken? Cheri zou het helamaal geweldig vinden als jou dat lukt en om samen het avontuur af te maken.

Leuke grafische beelden bij dogca$her 3D Gokkast

Als je begint met het spelen van het spannende spelletje dogca$her word je allereerst voorgeleid door een spannende filmje. Zoals je in het filmpje kan zien gaat het verhaal over een klein hondje die Cheri heet, we hebben het filmje natuurlijk zo mooi mogelijk gemaakt door het gebruiken van mooi animatie beelden en die komen ook terug in het spannende spelletje. Als je voor het eerst dit spelletje dogca$her gaat spelenop het Amsterdamscasino krijg je bij de 1e storting al een bonus van €222. Dat kan je natuurlijk al een hoop speel plezier opleveren. Wij wensen jou alvast heel veel speel plezier en natuurlijk veel geluk toe.

Het spelverloop van dogca$her 3d gokkast

Als je besluit te gaan spelen aan dit spelletje dogca$her is het makkelijk om gebruik te maken van de knop ‘’Autostart”of de knop ‘start’. Wij bevelen je dan ook aan in dit geval te spelen met de knop “Autostart” omdat je dan niet steeds je muis erbij hooft te pakken. Door op deze manier te gaan spelen kun je door gaan tot je credits op zijn en dus op nul staan. De keren dat u heeft gedraai zullen automatisch worden verrekend met het door u ingezette credit dat is geactiveerd. Het maximale waarop u dogca$her kunt instellen is 5 lijnen, als u dat heeft gedaan zult u zien dat de lijninzet 5 is en de active winlijnen zijn ingesteld op 20. Door deze knoppen word er hoger of dan wel lager gespeeld in het spel.

Hoe win je prijzen bij Dogcasher 3D Gokkast

In het spel dogca$her kunnen er natuurlijk verschillende prijzen gewonnen worden. Maar dat ligt er natuurlijk ook aan hoeveel er word ingezet en met hoeveel winlijnen er gespeeld zal gaan worden. Het is bij deze 3d gokkast de bedoeling om een combinatie te krijgen van drie gelijke symbolen om een minimale prijs te krijgen, als je een hogere prijs wilt zul je al 4 of 5 gelijke symbolen moeten krijgen in je active winlijnen. Je kunt je prijzen aflezen in het prijzen tabel . De prijzen die worden gegeven door de 3d gokkast worden van links naar rechts gezeten.

Inzetmogelijkheden bij Dogcasher 3D Gokkast

Muntwaardes bij dogca$her 3d gokkast: €0,01, €0,05, €0,10, €0,25, €0,50, €1,00, €5,00
Lijninzetten bij dogca$her 3d gokkast: 1, 2, 3, 4, 5
Lijnen selecteren bij dogca$her 3d gokkast: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Uitbetalingen bij dogca$her 3d gokkast

Je kunt door het drukken op de knop “prijstabel” meteen aflezen welke dergelijke combinaties van symbolen voor jou de hoogste prijs op kunnen leveren. Je kunt natuurlijk verschillende combinaties maken die dan op hun beurt ook weer verschillende prijzen uit betalen, hoog of laag. Je kunt prijzen winnem van minimaal 1 tot maximaal 1200 credits in dit spel.

Bonus spellen bij dogca$er 3d gokkast

Wild symbolen: Dit mooie spelletje dogca$er heeft ook een joker in het spel dat we wild symbool noemen, hij zal te vinden zijn op de active winlijnen en kan elke combinatie vervangen die je op dat moment nodig heb om te winnen.

Bonus game: Verder kun je in dit spel sleutels verzamelen door 3 van de bonus symbolen te krijgen die je verspeid over je scherm ziet van het hondenasiel.als je het lukt om 3 van deze sleutels te verkrijgen kun je een 3d bonus ronde gaan spelen!!! Als je dat hebt verkregen opend er een nieuw venster in je scherm waar dat spelletje gespeeld kan worden, het speeld zich af in een mooie villa met symbolen die perfect bij dat thema passen. Je kunt als je deze bonus ronde speelt op de active winlijnen gewelidig bonus prijzen winnen. Je kun er zelfs nog meer free spins bij krijgen als je nog een keer 3 sleutels ziet te verkrijgen in deze ronde. Als je benieuwd bent naar het aantal verkregen uitbetalingen kun je deze nakijken in de PAYTABLE, die word rechts bovenaan je scherm weergegeven.

Clickme game: Als je aan het spelen bent met dit spel dogca$er is het heel belangrijk dat je de “click me”symbolen goed in de gaten houd! Als er op je scherm 3 “click me”symbolen te zien zijn zal er een nieuw spel gaan beginnen, namelijk het “click me’ spel. Deze symbolen kunnen vaak verspreid over je scherm te zien zijn en dat noemen we “scattered”. In het spel zitten ook 3 niveaus namelijk het laag ,middel en hoger spel komt er COLLECT in het beeld te staan dan is het spelletje afgelopen en worden de punten verzameld.

Progressieve jackpot bij dogca$er 3d gokkast

Je kunt door het spel Dogca$er te spelen de progressieve jackpot al winnen door alleen maar het spelen met de inzet van 5 winlijnen, dus dat is een voordeel!!! Deze jackpot kan natuurlijk oplopen tot een hele hoge prijs en zal ook elke minuut hoger worden waar je dan wwer van kan gaan profiteren.

Scatters: Deze scatters kunnen verdeeld zijn over je hele scherm en hoeven dus niet alleen maar te zien zijn op je active winlijnen om een prijs uit te delen. Wanneer deze bij dogca$her word gespeeld word er een nieuw scherm geopend waarin het spel verder gaat. Wanneer er collect in je scherm staat eindigt het spel Dogca$er.

Speel Dogcasher 3D Gokkast

Reacties zijn gesloten.