Dr. Magoo

Waar gaat het thema over? Doe mee en laat je helemaal mee gaan in het spannende verhaal van dr.Magoo, maar let op!!! Het is super spannend en schijn bedriegt! Op het eiland waar dr.Magoo zich bevind is gevaar niet onwaarschijnlijk. Zorg er dus goed voor dat je voorbereid bent op het zenuwslopend en spannende avontuur, want er zullen veel mystieken en schatten ontdenkt worden die van waarde kunnen zijn voor u.

Leuke grafische beelden. Ook bij deze 3d gokkast is er in het begin weer gekozen voor een leuk filmpje als inleiding. Met als thema een soort regenwoud met wilde dieren zoals bijv. Krabben en worden ook geheime mappen getoond en natuurlijk de hoofdrol speler dr.Magoo. ook als er in het spelletje een leuke prijs word gewonnen zal er een leuk fragment voorbij komen. Als je u een bonus spel hebt vrij gespeeld zal deze ook worden ingeleid met een filmje en een bewegend verloop. In de filmpjes en tijdens het spel is er natuurlijk ook geluid te horen om het allemaal nog spannender en realistischer te maken, mocht u daar nu juist niet van houden hebben we een knop gemaakt ,die wordt aangegeven met een geluidsicoontje, waar u op kan drukken om het geluid uit te zetten.

Het spelverloop. Het 3d gokkast dr.Magoo is op dit monent het meest gepeeld en is dus automatisch ook het bekenste spel. Je kunt je geluk uitproberen met 20 winlijnen, 3 rijen en 5 rollen. Je kunt uw inzet zelf bepalen door in te zetten vanaf 5 cent tot 5 euro per draai. Verder kunt u nog kiezen met hoeveel winlijnen u wilt spelen, de winlijnen gaan vanaf 1 tot en met 20 winlijnen om nog meer te kunnen winnen per draai. Je kun het spel in werking brengen door de knop ‘start’of ‘autostart ‘ in te drukken. Zoals het woord al zegt blijven de rollen in werking bij autostart tot uw credits op zijn. Als er een prijs gewonnen word kunt u dat heel makkelijk aflezen in het vakje “current balance” oftewel winst!

Hoe win je prijzen. Tijdens het spel kunt u prijzen winnen wat natuurlijk altijd goed uitkomt! U moet om te winnen bij het spel dr.Magoo combinaties maken van minimaal 3, logischerwijs zijn combinaties van 4 of 5 nog beter en dan zal de winst ook hoger zijn. Dus als het u lukt om dat vvor elkaar te krijgen zal er een prijs worden uitgekeerd. Die prijzen die u kunt winnen door het maken van combinaties kun u aflezen in het prijstabel oftewel PAYABLE.

Inzetmogelijkheden bij Dr. Magoo 3D Gokkast

Muntwaardes: €0,01, €0,05, €0,10, €0,25, €0,50, €1,00, €5,00
Lijninzetten: 20, 40, 60, 80, 100
Lijnen selecteren: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

Uitbetalingen bij Dr. Magoo 3d video gokkast

Zoals hierboven is uitgelegt is een combinatie van 3,4 of 5 symbolen een prijs waard. Maar er zijn ook nog wild symbolen in het spel! Deze symbolen zijn net als een joker, ze kunnen als vervanging dienen om nog makkelijker een combinbatie te maken en dus nog sneller te zorgen voor prijzen. Het meeste winnen doet u door 5 symbolen te hebben en te spelen met een prgressieve jackpot met de juist instellingen. Het minimalen wat u kunt winnen is al u 3 symbolen heeft dat levert namelijk 5 credits op dan heb je nog een verrekijker die levert 250 credits op en met een maximale inzet kunnen er zelf 500 credits gewonnen worden!!!

Bonus spellen bij Dr. Magoo 3d video gokkast

Wild symbool: we hebben het er net ook al even over gehad maar , in het spel zitten jokers oftewel wild symbolen, deze symbolen vervangen als het ware de andere symbolen om het voor u nog makkelijker te maken om de juist combinaties te verkrijgen. Ze kunnen verschijnen op elke rol tijdens het spel. Om te kijken hoeveel het u al heeft opgelevert kun u kijken in het prijstabel.

Uitklappende wild symbool: dit is een wel heel speciaal symbool!!! De wildsymbool is er een die op de 3e rij kan komen en die er dan voor zorgt dat de hele rij word gezien als wild, dus de hele rij dient dus als joker!!! Als u daar een prijs mee wint zal het volgens het reguliere prijs systeem worden uitbetaald.

Gratis spins: deze symbolen zijn ook speciaal, we noemen ze ook wel scatter symbolen, en kunnen overal op de rollen terecht komen tijdens het spel. Deze symbolen hoeven niet percee op de actieve winlijn terecht te komen om een prijs te winnen. U kunt al prijzen winnen als er 3 of meer symbolen in het spel te zien zijn. Als u in de bonus ronde nog een keer 3 symbolen te zien krijgt kunt u nog een extra bonus ronde winnen en zorgen voor nog meer prijzen!!!

CLICK ME spel: als er tijdens het spel 3 of meer Click me symbolen verschijnen op de rollen zal er een extra spel beginnen. Ook deze symbolen kunnen overal op u scherm in de rollen verschijnen wat we ook weer scattered noemen. U kunt dan kiezen tussen 3 symbolen voor een prijs. De prijzen kunnen een hoge, middel of een lage waarde bevatten.

Progressieve jackpot bij Dr. Magoo 3d gokkast

Als u wilt meedoen om de grote prijs van de progressieve jackpot te winnen moet u een inzet hebben van minimaal 5 winlijnen en een muntwaarde van minimaal 10 cent.

Speel Dr. Magoo 3D Gokkast

Reacties zijn gesloten.