Enchanted

Waar gaat het thema over? Weet u nog vroeger toen u nog een kind was… helemaal weg dromen bij elfjes,tovenaars en misschien wel enge monsters, die uiteindelijk toch niet bleken te bestaan. Als u dit videeoslot Enchanted speelt zult u merken dat u weer een beetje terug in de tijd kan gaan naar zoals hjet vroeger was toen u nog klein was, maar let op misschien is het wel helemaal niet zo als dat u het nog van vroeger herkend!!! Hier is het nu mogelijk om de elfjes rond te zien vliegen en de toverspreuken te horen die de tovenaars uitspreken en die spreuken kunnen misschien wel werkelijkheid worden!!! In dit spel moet je opzoek naar schatten en rijkdommen maar helaas zijn er in het spel ook monsters aanwezeig die er alles aan zullen doen om u niet te laten slagen.als u van spanning houd en misschien wel even wil wegdromen naar de tijd van het kind zijn en eens lekker de fantasie de vrije loop te laten gaan dan raden wij u aan om het spel eens te spelen en misschien keert u wel terug uit de fantasie met een grote winst.

Vormgeving van de Enchanted video slot

In het spel worden de tovenaar en het groen monster en de mooie fee op een buitengewoon mooie manier weergegeven. Als u op de knop ‘spin’ drukt zult u zien dat de 5 rollen en de rijen gaan bewegen. Als u een prijs weet te winnen op de active winlijn zullen de figuren in het spel ook gaan bewegen en af en toe zullen ze ook een geluidje maken om het nog realistiser te maken. Je zult zien dat als u een prijs wint doordat de fee op de active winlijnen komt dat het symbool van de fee een klein rondje gaat vliegen.

Spelverloop van de videoslot.

Het si natuurlijk net als bij elk ander spel zo dat als u begint dat het wel handig is als u de regels een beetje kent. Als u gaat beginnen met spelen kunt u de munt waarde instellen door op de knop ‘Choose Coin Bet’ te drukken. Door op de knop ‘select lines’te drukken kunt u instellen met hoeveel aantal winlijnen u wilt spelen, dan is er ook nog een knop die we ‘Bet Per Line’noemen en die is ervoor om de credits in te stellen per winlijn. Als u dat allemaal heeft gedaan dan rest er alleen nog maar de knop om hety spel in werking te stellen en dat is de knop ‘spin’. Er is voor de echt fanatieke speler nog een extraatje in het spel op genomen en dat is dat u met een maximale instelling van strart kunt gaan om op die manier zo snel mogelijk veel winst te kunnen maken, daar hebben we de knop ‘Bet Max’voor uitgevonden.

Hoe kun je winnen bij de videoslot.

Als u het voor elkaar krijgt om 3,4 of 5 van de zelfde symbolen op de active winlijn te krijgen kunt u in deze videoslot heel leuke prijzen winnen. Het is heel simpel, hoe meer van de zelfde combinaties u kan maken op de active winlijnen hoe grote de prijs uiteindelijk zal worden. Als u het nog niet precies snapt met al die symbolen en de waardes ervan kunt u dit natuurlijk heel makkelijk aflezen in het daarvoor bestemde prijstabel dat we voor u hebben gemaakt.

Hoe zet je in bij de Enchanted video slot

Muntwaardes: €0,05, €0,10, €0,25, €0,50, €1,00, €5,00
Lijninzetten: 1, 2, 3, 4, 5.
Lijnen selecteren: 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25 , 27, 28, 29, 30.

Hoe krijg je uitbetaald bij de videoslot

Om het maximale ui het spel te helen moet u ervoor zorgen dat u het icoontje van de tovenaar 5 keer op de active winlijn ziet, als dat is gelukt kan de winlijn oplopen tot wel 5000 credits!!! Als u denkt dat u er even genoeg van hebt kunt u op elk moment ervoor kiezen om u gewonnen bedrag te laten uitbetalen. Er is een speciale pagina gemaakt die we ‘mijn rekening’pagina noemen en vanuit daar kun u het bijgeschreven bedrag meteen overmaken op u eigen bankrekening.

Bonus spellen bij de videoslot:

  • Tonk’s Tinkering Doors: dit bonus spel gaat van strart als u het voor elkaar krijg om 3 of meer Golden key icoontjes op de 5e rol weet te krijgen, er word dan een Tinkering doors spel geopend.
    • Crazy Hat – Crazy Reels: als u een gekke bonus wilt ontvangen dan moet u ervoor gaan om 2 of meer Crazy Had icoontje te verzamelen, dan kunt u het Crazy Had-Crazy Reels spel spelen.
  • Goochelboek Gratis Spins: als je het gratisspin spl wilt gaan spelen moet u ervoor zorgen dat u 3 of meer goochelboek icoontjes op u active winlijn weet te krijgen. Maar als u het dan ook nog voor elkaar krijget om het enchaned symbool op de 2e positie van de 3e rol te krijgen dan ontvangt u nog meer gratis spins om zo nog meer te kunnen winnen in het spel.
  • Bevrijd de Vogel van Feera: deze ronde begint als u op de active winlijn de 3 feera icoontje hebt en 1 Rufus icoontje naast elkaar hebt. Het monster in het spel heeft de volgelingen van Rufus gevangen genomen en het is dan aan u om hen te bevrijden. In u scherm kunt u pijl toetsen zien waarmee u feera kan besturen. Als feera precies boven Rufus hangt moet u op de knop ‘attack’drukken als u dit 3 keer weet te doen ontvangt u in dit spel bonus punten.

Speel de Enchanted video slot

Reacties zijn gesloten.